Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go         English version

instagram

Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων2017 brain screenshot2

Ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου

Ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανάρτηση από Daily Anatomy

"Σκεφτήκατε ποτέ…… τι κρύβεται μέσα στο μυαλό μας; Θέλετε να μάθετε πως δημιουργούνται οι σκέψεις και τα συναισθήματα;

Το Νευροχειρουργικό Ινστιτούτο Ιωαννίνων και η Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΙ με τη βοήθεια του φορητού πλανητάριου - Planetarium On The Go σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι εξερεύνησης του Εγκεφάλου. 

Θα στρέψουμε τα τηλεσκόπια προς την άλλη κατεύθυνση, όχι στους γαλαξίες αλλά στους ίδιους τους παρατηρητές των άστρων και θα σας ξεναγήσουμε στα άδυτα του ανθρώπινου Εγκεφάλου.

Όλα αυτά δε θα ήταν δυνατά χωρίς την υποστήριξη από την Ακαδημία Νευροεπιστημών, το DANA Foundation και το FENS και τη συμμετοχή Νευροεπιστημόνων από όλη την Ελλάδα"

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο (Brain Awareness Week) το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο προβάλει την ψηφιακή παράσταση NEURODOME στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 18 Μαρτίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα. Στην παράσταση ο θεατής κάνει ένα ταξίδι στα όρια της ανθρώπινης εξερεύνησης, από τα απώτατα όρια του γνωστού σύμπαντος, προς τα μέσα προς το πολύ μικρό τους νευρώνες του εγκεφάλου.

Παράλληλα με τις προβολές θα γίνονται Ομιλίες από Νευροεπιστήμονες - "Περιπλάνηση στο εσωτερικό του Εγκεφάλου με τα μάτια των ειδικών, παρατήρηση με μικροσκόπια και παρουσίαση σε οθόνες οπτικοακουστικού υλικού από διάφορους τομείς των Νευροεπιστημών. Εδώ το Αναλυτικό Πρόγραμμα και η Αφίσα της εκδήλωσης

Περισσότερα και φωτογραφίες εδώ