Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go         English version

instagram

Προβολές με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στην αυλή του Θυμωμένου Πορτραίτου στα Ιωάννινα

Σχετικά ρεπορτάζ:

 

 

 

 

 

  

 

agon 2016 09 22 http://www.agon.gr

"Είναι μια εμπειρία μοναδική –για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρεθούν σε μεγάλο πλανητάριο. Μικρά χέρια υψώνονταν κάθε τόσο στον ουρανό. «Κοίτα, Άννα, το φεγγάρι!», φώναζε ένα μικρό αγόρι στην αδερφή του. Επιφωνήματα έκπληξης έβγαιναν από στόματα κυρίως μικρών, μα καμιά φορά και μεγάλων που παρασύρονταν από τον ενθουσιασμό των παιδιών τους.

...προχθές το απόγευμα, στην αυλή ενός άλλοτε σπιτιού (νυν Πορτραίτου Θυμωμένου) απλώθηκαν πάνω από τα κεφάλια μεγάλων και μικρών πλανήτες, κομήτες, μετεωρίτες, ένας ουρανός γεμάτος αστέρια και ζωή που ούτε που τη φανταζόμαστε ότι υπάρχει εκεί έξω. Είναι μια εμπειρία μοναδική –για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρεθούν σε μεγάλο πλανητάριο. Μικρά χέρια υψώνονταν κάθε τόσο στον ουρανό. «Κοίτα, Άννα, το φεγγάρι!», φώναζε ένα μικρό αγόρι στην αδερφή του. Επιφωνήματα έκπληξης έβγαιναν από στόματα κυρίως μικρών, μα καμιά φορά και μεγάλων που παρασύρονταν από τον ενθουσιασμό των παιδιών τους."

PLANHTARIO F1 http://www.epiruspost.gr

Εντυπωσιακή πρεμιέρα από το φορητό πλανητάριο

"Από τη Γη μέχρι το Σύμπαν... Αυτό το εντυπωσιακό ταξίδι χάρισε , σε δεκάδες μικρούς και μεγάλους, το φορητό ψηφιακό πλανητάριο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στα Γιάννινα. Το πλανητάριο, στην αυλή του Θυμωμένου Πορτρέτου, εντυπωσίασε όλους, πολύ περισσότερο όμως εκείνους που παρακολούθησαν τις ψηφιακές παραστάσεις."

  

 

 

 

screenshot www.facebook.com 2016 10 02 09 26 20 site https://www.facebook.com/theodore.alexiou/posts/10154084436313299

"Λοιπόν... Πήγαμε οικογενειακώς εκεί απόψε. Γενική εντύπωση: Έχετε δει εκείνα τα έργα όπου κάποιος μπαίνει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο και ο εσωτερικός χώρος είναι ένα τεράστιο κτίριο; Ε, τέτοιο είναι και το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο! Όλο το σύμπαν εκεί μέσα!
Μην το χάσετε. Κι εσείς και, ειδικά, τα παιδιά σας!"

IMG 5577 censored site