Καλέστε μας για να έρθουμε στο χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εκδήλωση με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium On The Go ή για μια βραδιά παρατήρησης με τηλεσκόπια.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • email   planetariumotg@gmail.com
  • κιν. 📲 6972 208 032  Κώστας Σακκάς
  • κιν. 📲 6979 116 676  Χρήστος Σακκάς

Διαθέσιμες Ημερομηνίες

Η κράτηση κανονίζεται τηλεφωνικά και επιβεβαιώνεται με email. 

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο διαθέτει δύο ίδιους θόλους σε λειτουργία, ελέγξετε το ημερολόγιο κάθε θόλου για να βρείτε την ελεύθερη ημερομηνία που σας βολεύει για να έρθουμε στον χώρο σας. Ελεύθερες είναι οι ημερομηνίες στις οποίες δεν αναγράφεται κάποια εκδήλωση::

Μία Εκδήλωση Αστρονομίας περιλαμβάνει προβολές μέσα στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο και παρατήρηση με τηλεσκόπιο του Ηλίου μέσω ειδικού ηλιακού φίλτρου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή του έναστρου ουρανού το βράδυ (η παρατήρηση εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες).

Δείχνοντας τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν, για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.

Με το νέας τεχνολογίας τηλεσκόπιο eVscope που διαθέτουμε, μπορούμε να παρατηρήσουμε αντικείμενα βαθέως ουρανού – αστρικά σμήνη, νεφελώματα, άλλους γαλαξίες – ακόμη και από αστικό περιβάλλον.

Δείτε μόνοι σας από το προσοφθάλμιο ενός τηλεσκοπίου τι υπάρχει εκεί έξω!

Πέρα από το Πλανητάριο οργανώνουμε βραδιές παρατήρησης μόνο με τηλεσκόπια (χωρίς τις προβολές στο πλανητάριο).

Σε μια αστροβραδιά αναπτύσσουμε ταυτόχρονα δύο τηλεσκόπια:

  • Ένα κατοδιοπτρικό τηλεσκόπιο 8” (20 cm) για παρατήρηση πλανητών, Σελήνης, και φωτεινών άστρων.
  • Το νέας τεχνολογίας τηλεσκόπιο eVscope με δυνατότητα παρατήρησης αντικειμένων βαθέως ουρανού ακόμη και από αστικό περιβάλλον.

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!