Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go English version 

Προβολές στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος «Νεομάρτυρας Γεώργιος» και για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις Μονάδες Προστασίας Παιδιού Ηπείρου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

“Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σακκά και την ομάδα του, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το κοινωνικό μας έργο μας, ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο αίτημα μας αναφορικά με την προβολή παράστασης του Φορητού Ψηφιακού Πλανητάριου στις εγκαταστάσεις των δομών μας. Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο προβάλλει ψηφιακές παραστάσεις ημισφαιρικής οθόνης πλήρους θόλου (360◦). Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό.

Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η εξωστρέφεια την οποία επιδιώκουμε γίνεται αποδεκτή από την κοινωνία και βρίσκουμε υποστηρικτές στο έργο μας. 
Οι προνοιακές δομές της χώρας μέσω της συνέργειας με το σύνολο της κοινωνίας μας θα ανταποκριθούνε στις σημερινές ανάγκες και θα αφήσουν στο παρελθόν την ιδρυματική λογική που επικρατούσε δεκαετίες στο χώρο αυτό.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος «Νεομάρτυρας Γεώργιος» και για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις Μονάδες Προστασίας Παιδιού Ηπείρου.

Η προβολή θα είναι αποκλειστικά για τους ωφελούμενους των Δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Η Πρόεδρος
Κατερίνα Μιτοπούλου
και τα Μέλη του Δ.Σ
του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου”

UPDATE 16.09.2016 ρεπορτάζ https://typos-i.gr   "Το φορητό ψηφιακό πλανητάριο στη «Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων»"

Φορητό πλανητάριο στα Γιάννενα (video) - ITV Ειδήσεις - 16/9/2016