Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go English version 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Athens Re-Science Festival
Από Σάββατο 06 Απρίλιος 2019
Έως Κυριακή 07 Απρίλιος 2019
Επισκέψεις : 390

http://www.athens-science-festival.gr/news/iste-etimi-gia-mia-monadiki-ebiria-pera-apo-ta-oria-tis-gis-erchete-sto-asf-to-entyposiako-forito-planitario/

Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία πέρα από τα όρια της Γης;

Έχετε τη περιέργεια να ανακαλύψετε τα μυστήρια του Σύμπαντος; Θέλετε να γνωρίσετε τον έναστρο ουρανό μέσα από μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία;  Στο φετινό Athens Re-Science Festival θα δείτε τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του Διαστήματος, όπως…δεν τις έχετε ξαναδεί, μέσα από οκτώ αστρονομικά ντοκιμαντέρ στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Planetarium on the Go (Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο). Η ημισφαιρική οθόνη προβολής  διαμέτρου 6 μέτρων (!) επιτρέπει την προβολή σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου, περιβάλλοντας το κοινό και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει!

Σας περιμένει μια μοναδική εμπειρία ανάμεσα σε μαγικές εικόνες του σύμπαντος- και όχι μόνο! Εάν ο άστατος ανοιξιάτικος καιρός το επιτρέψει, θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε μια εκπαιδευτική αστροπαρατήρηση με το τηλεσκόπιο του Φορητού Ψηφιακού Πλανηταρίου.

Μην το χάσετε!

Οι προβολές του Φορητού Ψηφιακού Πλανηταρίου στο Athens Re-Science Festival πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.