Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go English version 

Απαιτήσεις χώρου εκδήλωσης

Απαιτείται η χρήση ενός μεγάλου κατά προτίμηση εσωτερικού χώρου, όπως ένα γυμναστήριο ή αίθουσα εκδηλώσεων, με ένα επίπεδο δάπεδο ελάχιστων διαστάσεων 6,5 μέτρα x 6,5 μέτρα και καθαρό ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων (σε περίπτωση αμφιβολίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση). Αν δεν έχετε αίθουσα αρκετά μεγάλη το πλανητάριο μπορεί να στηθεί και σε εξωτερικό χώρο. Θα χρειαστούμε επίσης πρόσβαση σε μια τυπική ηλεκτρική πρίζα. Χρειάζονται 21/2 ώρες πριν και 11/2 ώρες μετά την εκδήλωση για τη συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού.

Παράλληλα με τις παραστάσεις πραγματοποιείται παρατήρηση του έναστρου ουρανού με τηλεσκόπιο ή παρατήρηση του Ηλίου κατά τη διάρκεια της ημέρας εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Χωρητικότητα Πλανητάριου

Το πλανητάριό μας διαθέτει 36 καρέκλες και μπορεί να φιλοξενήσει περί τους 50 μαθητές (δύο σχολικά τμήματα) σε κάθε προβολή, με τους πλέον των 36 μαθητών να κάθονται σε μαξιλαράκια. Μπορούμε επίσης να φιλοξενήσουμε άτομα με ειδικές ανάγκες και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Τιμές

Κανονικό εισιτήριο   € 6,00
Μειωμένο*     € 4,00

 

* Παιδιά, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών
   Οικογένειες άνω των 4 ατόμων, μειωμένα εισιτήρια και για τους γονείς
Δωρεάν εισιτήριο για κάθε ΑμεΑ και ένα συνοδό
Δωρεάν εισιτήριο για τον κάτοχο επαγγελματικής κάρτας ΜΜΕ


Κράτηση

Το Ψηφιακό Φορητό Πλανητάριο μπορεί να ταξιδέψει σε ένα σχολείο, μουσείο, βιβλιοθήκη ή οποιοδήποτε χώρο, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας. Το ακριβές τίμημα, για μακρινές εκτός Ιωαννίνων αποστάσεις ή μικρό αριθμό μαθητών/θεατών, καθορίζεται κατόπιν συνεννοήσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα