Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go English version 

2017 open schools low 03Απαιτήσεις χώρου εκδήλωσης

Απαιτείται η χρήση ενός μεγάλου κατά προτίμηση εσωτερικού χώρου, όπως ένα γυμναστήριο ή αίθουσα εκδηλώσεων, με ένα επίπεδο δάπεδο ελάχιστων διαστάσεων 6,5 μέτρα x 6,5 μέτρα και καθαρό ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων. Αν δεν έχετε αίθουσα αρκετά μεγάλη το πλανητάριο μπορεί να στηθεί και σε εξωτερικό χώρο. Θα χρειαστούμε επίσης πρόσβαση σε μια τυπική ηλεκτρική πρίζα. Χρειάζονται 21/2 ώρες πριν και 11/2 ώρες μετά την εκδήλωση για τη συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού.

Παράλληλα με τις προβολές, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες πραγματοποιείται και παρατήρηση με τηλεσκόπιο, του Ηλίου μέσω ειδικού ηλιακού φίλτρου κατά τη διάρκεια της ημέρας και του έναστρου ουρανού το βράδυ.

Χωρητικότητα Πλανητάριου

Το πλανητάριό μας διαθέτει 36 καρέκλες και μπορεί να φιλοξενήσει περί τους 45 θεατές σε κάθε προβολή, με τους πλέον των 36 θεατών να κάθονται σε μαξιλαράκια. Μπορούμε επίσης να φιλοξενήσουμε άτομα με ειδικές ανάγκες και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Τιμές

Κανονικό εισιτήριο   € 6,00
Μειωμένο*     € 4,00

   * Παιδιά, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών
     Οικογένειες άνω των 4 ατόμων, μειωμένα εισιτήρια και για τους γονείς
     Δωρεάν εισιτήριο για κάθε ΑμεΑ και ένα συνοδό
     Δωρεάν εισιτήριο για τον κάτοχο επαγγελματικής κάρτας ΜΜΕ

Κράτηση

Για να έρθουμε στον χώρο σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Το Ψηφιακό Φορητό Πλανητάριο μπορεί να ταξιδέψει σε ένα σχολείο, μουσείο, βιβλιοθήκη, πλατεία ή οποιοδήποτε χώρο, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Το ακριβές τίμημα, για μακρινές αποστάσεις ή μικρό αριθμό μαθητών/θεατών καθορίζεται κατόπιν συνεννοήσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα